İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Sofie Yuva Arıyor -Engelli Canlara Öncelik-

Fotoğraflar yükleniyor

Sahiplendirme
İlan No 35256
İlan Tarihi 9 Eylül 2023
Yaşı 0 - 3 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Sahiplendirme
Aşı Durumu Yapılmadı
Tuvalet Eğitimi Var

Sofie, yaklaşık 3 aylık dişi kedi, hasta haldeyken sokaktan kurtarıldı. Bir hafta boyunca veteriner kliniğinde tedavi altında kaldı. Her ne kadar gözünü kurtarmaya çalışsak da maalesef gözü kurtulamadı. Ameliyat için yeterince büyüdüğünde gözü alınacak. Büyüdükçe siyah tüylerinin arasında gri tüyler de eklendi. Tüylerinin kırçıllı bir yapısı var. Göbeğinde de ufak bir beyaz kısım bulunmakta.

Isırma ve tırmalama huyu olmayan, mırmır, oyuncu ve hareketli bir kedi. Hareketli olmasına rağmen etrafa zarar vermez. Tek gözü görmemesine rağmen gören kediler gibi mamasını suyunu tuvaletini rahatlıkla buluyor.

Hastalandığı için gelişimi yavaş kalmış, 3 aylık kadar olmasına rağmen küçük boyutlarda olan ve tek gözü görmeyen engelli kedimiz Sofie, onun iyileşmesine katkı sağlayacak ve onu sevgiyle büyütecek yuvasını arıyor.

Evcil hayvan sahiplenmenin maddi ve manevi sorumluluğunu üstlenebilecek, sudan sebeplerle geri göndermeyecek şekilde bilinçli, onu çok sevip mutlu edecek bir yuva arıyoruz.

Kocaeli ve çevre illere sahiplendirebiliriz.

Yorumlar
226 kez görüntülendi.

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.