İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Çikolata kaplı lokum :)

Fotoğraflar yükleniyor

Sahiplendirme
İlan No 36256
İlan Tarihi 13 Temmuz 2024
Yaşı 2
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Sahiplendirme
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Büyümeyen tür, 5-7 kg, çok uysal, insan, çocuk ve diğer hayvanlarla iyi anlaşan, muhtemelen eğitimli, 2-3 yaşlarında dişi kızımıza acil yuva arıyoruz. Adliye bahçesine atılmıştır. Burada kalması da yaşaması da mümkün değil. Burada izin verilmiyor ve maalesef trafik araba korkusu yok. Kediden dayak yiyen fazla uslu bir kız. Bu tür eğitime açık, itaatkar, sahibine çok bağlı ve kolay kolay sağlık sorunu yaşamayan bir cins olarak bilinir. Bu kız da muhtemelen eğitimli. Tasmaya sevinen bir kız :) Ücretsiz olarak sahiplendirilecek ancak çip taktırma, Kısırlaştırma, sözleşme ve takip şartı ile sahiplendirilecektir.
Yorumlar
403 kez görüntülendi.

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.