İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Cane Corsa Mix, 3-4 Yaş arası, Erkek, Kısır

Fotoğraflar yükleniyor

Sahiplendirme
İlan No 35493
İlan Tarihi 9 Kasım 2023
Yaşı 3
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Sahiplendirme
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var

Paşa İstanbul Çatalca'da bir köyde tasmalı ve hasta olarak bulundu. Tedavileri tamamlandı, kısırlaştırıldı. Terkedildiği süreçte şiddet gördüğünü düşünüyoruz, kafasının sağ yanında hafif bir eziklik var ancak kontrolleri yapıldı sağlığına bir zararı yok. İnsanlarla arası çok iyi, uysal. Gezdirme sırasında sıkıntısız. Temel komutları biliyor, mama koruması yapmıyor. Şu an Beylikdüzü'nde özel bir pansiyonda kalıyor. Sadece daha önce köpek bakmış 25 yaş üstü kişi ya da ailelere verilecektir. İç dış parazitleri geçen hafta yapıldı. Paşa sahiplenecek kişiye teslim edilmeden önce, beraber gidilerek çipi taktırılacaktır.

Yorumlar
253 kez görüntülendi.

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.