İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

1.5 yaşında amstaff melez

Fotoğraflar yükleniyor

Sahiplendirme
İlan No 35275
İlan Tarihi 12 Eylül 2023
Yaşı 2
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Sahiplendirme
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var

1.5 yaşında amstaff melez. Kısır değil ama kısırlaştırmak isteyen olursa yardımcı olurum. 1.5 yıl çok güzel zaman geçirdik. Otizm hastası kardeşimle büyüdü birlikte büyüdük. Çocuklara ve özel çocuklara özellikle hassas. Sevgiyle büyüttük ki tanıyınca çok iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Kedilere karşı ne yazık ki agresif. Hiç ısırılmadı ısırmadı. Özgüveni kırık ve uçuşan şeylerden korkuyor şemsiye tente balkondan sarkan kilim örtü vs(Şehir ortamında agresif olmasından çok daha iyi olduğuna eminim) Hills brit Acana marka mamalar verdim. Aşıları tam ve sağlıklı. Bundan sonra sevgiyle büyütecek birilerini arıyoruz. Dediğim gibi evde kalabalık yaşadık ev ortamına hakim ısırma koparma gibi huyları yok. 15 dk çiş kaka yapsın akşama kadar uyur. Yaşam alanınıza kesinlikle saygısı vardır. Şimdiden herkese nazik geri dönüşleri için teşekkür ederim. Not: Adı gece. Sokakta buldum yavruyken.

Yorumlar
553 kez görüntülendi.

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.