İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Klein'a acil yuva arıyoruz

Fotoğraflar yükleniyor

Sahiplendirme
İlan No 35892
İlan Tarihi 22 Mart 2024
Yaşı 8
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Sahiplendirme
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var

Merhaba sevgili hayvanseverler,


İzmir Karşıyaka'da yaşayan Otto ve Klein isimli iki Fransız Bulldog'umuz için sizlerden yardım rica ediyorum. Otto 9, Klein ise 8 yaşında. Otto'nun son dönemde ağırlaşan omurga sorunları sebebiyle veteriner hekimimiz tarafından artık kesinlikle hareketsiz bir yaşam tarzı önerildi.


Ne yazık ki, birlikte büyümüş ve her zaman yan yana olan bu iki dostumuzun bu yeni yaşam tarzı birbiriyle vakit geçirmelerini engelliyor. Aynı evde veya farklı evlerde bir süre geçirseler bile yan yana geldiklerinde, Otto'nun tedavisini ve iyileşme sürecini olumsuz etkileyecek şekilde hareketli etkileşimlere giriyorlar. Bu durum Otto'nun tüm emeğini ve zamanı boşa harcamasına ve tekrar sakatlanma riskine maruz kalmasına sebep oluyor.


Onları ayırmak fikrine ne kadar dirensak da Otto'nun iyileşmesi en büyük önceliğimiz. Bu nedenle, Klein için sevgi dolu ve sorumlu bir yeni yuva arayışına girmek zorunda kaldık.


Eğer siz veya tanıdığınız biri Klein'a sıcak bir yuva açmak isterse lütfen benimle iletişime geçebilirsiniz.


Yorumlar
232 kez görüntülendi.

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.