İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

0-3 Aylık Yavru Pomeranian

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 35451
İlan Tarihi 30 Ekim 2023
Yaşı 0 - 3 Aylık
Cinsiyeti Dişi&Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var

Merhaba,

 

Size minik ve sevimli bir dostun kapısını açmak için harika bir fırsat sunuyoruz!  Köpeklerimiz, zarif görünümleri ve sevecen kişilikleri ile herkesin kalbini çalacak. Ailelerin, çiftlerin ve bireylerin mükemmel evcil hayvanları olacaklar.

 

Onların sağlık durumu bizim için en önemli önceliğimizdir. Tam bir sağlık muayenesinden geçirilmiş, aşıları güncel ve düzenli parazit tedavisi yapılmışlardır.

 

Bu ırk köpekler, zeki ve neşeli bir doğaya sahip olup, eğlenceli ve aktif bir yaşam tarzına uyum sağlarlar. Aynı zamanda sevecen yapıları sayesinde aile üyeleri ve diğer evcil hayvanlarla da uyumlu bir şekilde yaşayabilirler. Eğitilmeye açık olmaları sayesinde temel itaat eğitimini kolayca alabilirler ve evde hijyenik davranışlar geliştirmeleri için destek olabiliriz. Size, sizin ve yeni dostunuzun uzun ve mutlu bir hayat sürmesini sağlamak için birkaç rehberlik de sunacağız.

 

Irk ve sağlık garantili olup veteriner hekim kontrolünde teslim etmekteyiz. Günü gelen aşıları yapılıp, wc eğitimi verilmiştir. Pasaport ve karneleri mevcuttur. İstanbul’da hizmet vermekteyiz. İstanbul içi elden veya adrese teslim edilir. Dişi ve erkek yavrularımız her sürekli olarak bulunmaktadır. Bu sektörde 10 yıldır bulunmaktayız. 81 ile uçak, otobüs, pet kargo ile gönderim yapmaktayız. Bizi tercih ettiğiniz için şimdiden teşekkür ederiz...

 

 

Umarız sizinle ve yeni minik dostunuzla tanışma fırsatımız olur!

 

 

 

 

Yorumlar
481 kez görüntülendi.

Uğur Can Aykanat

Üyelik tarihi: 30 Ekim 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep536 234 23 21
WhatsApp536 234 23 21
İlan sahibi: Uğur Can Aykanat
Ara WhatsApp

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.