İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Yurtdışı safkan belgeli pomeranian boo yavrumuz

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 28338
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet EÄŸitimi Var
Yavrupatiler Ailesi olarak siz hayvansever dostlarımızla uzun yıllardır Pomeranian ırkını buluşturuyoruz. Tüm yavru ve yetişkinlerimizin sağlık kontrolleri anlaşmalı veterinerlerimiz tarafından yapılıyor. Yavrularımızın tüm aşıları lisanslı veteriner hekimlerimiz tarafından zamanında yerine getiriliyor ve belgeli pasaportlarıyla sizlere teslim ediliyor. Sahiplerimize teslim ettikten sonra ücretsiz danışmanlık ve destek hizmeti için 7/24 uzman ekibimiz her zaman hazır. İstanbul içinde aynı gün kapıda ödeme imkanımız mevcut, ayrıca Thy Hayvan Taşımacılığı servisimizle şehir dışına aynı gün gönderim sağlıyoruz. Güncel yavrularımız hakkında detaylı bilgi için istediğiniz zaman bize WhatsApp veya telefon yoluyla ulaşabilirsiniz.
Yorumlar
20 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.