İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Yeni Gelen MiniBoy PomeranianBoo Kızımız

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 24896
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
PomeranianBoo yavrularımız her hafta yenilenmektedir. Ayrıca sınırlı sayıda ToyPoodle ve Maltese Terrier yavrularımız da mevcuttur. Dilediğiniz zaman iletişime geçerek ya da Whatsapp üzerinden yavrularımızın güncel Fotoğraf veya Videolarını talep edebilirsiniz. Yavrularımız Pet Karneleri ile birlikte teslim edilirler. Ayrıca tüm yavrularımızın zamanı geldiğinde aşıları yapılmış ve başlangıç seviyesinde tuvalet eğitimleri verilmiştir. Kendi pedleri üzerine yapıyorlar. İnstagram hesabımız @pomeranianboodunyasi_ üzerinden bizi yakından takip edebilir, tanıyabilir ve önceki referanslarımızı görebilirsiniz. Yavrularımızı İstanbul içi kapıda ödeme kolaylığı ile teslim alabilir veya yerimizi ziyaret ederek birebir zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca İstanbul dışı gönderimlerimiz de THY Canlı Hayvan Kargo ile yapılmaktadır.
Yorumlar
19 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.