İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

@yavrupatilerden safkan TOY PODLE oğlumuz PANÇO

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 14960
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 3 - 4 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
@yavrupatiler'e hoş geldiniz! Bizi tercih etmeden önce referanslarımızı görmek için lütfen Instagram hesabımızı takip edin. Referanslarımızın yanı sıra, 60 bin takipçi ve 12 bin sahiplendirme başarısı ile 5 yıldır sektördeyiz ve her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Tüm yavrularımız ırk garantili olup sağlık kontrolleri ve ilk aşıları veteriner hekimlerimizce yapılmaktadır. Tuvalet eğitimi başlangıçları tamamlanmıştır. Bu yavrumuz da sağlık kontrolleri tamamlanmış olup tuvalet eğitimini almıştır. Köpek dostlarımızın güvenilir yerlerden almalarını öneririz. Şehir dışına canlı hayvan taşımacılığı birimi aracılığıyla sağlıklı ve güvenli şekilde ulaştırıyoruz. Tüm yavrularımız pasaportlu ve karnelidir. Teslim sonrası da ekibimiz iletişimde kalarak durum kontrolü yapmaktadır. Merak ettiğiniz tüm sorularınızı iletişim numaramızdan arayarak ya da WhatsApp üzerinden danışabilirsiniz. #HayatKısaKöpeğineSarıl
Yorumlar
36 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.