İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

@yavrupatiler den SCR li SAF KAN ırk POMERANİAN kızımız SUSAM / yarışma düzeyinde

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 27537
İlan Tarihi 26 Mayıs 2023
Yaşı 3 - 4 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
@yavrupatiler'e Hoş Geldiniz! Yavrularımız ve yetişkinlerimiz, ırk ve sağlık garantili bir şekilde sunulmakta olup ilk aşıları, yetkili lisanslı veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmıştır ve tuvalet eğitimleri tamamlanmıştır. Bu yavrumuzun ilk aşıları da yapılmış ve sağlık kontrolleri ile tuvalet başlangıç eğitimi verilmiştir. Hayvansever köpek dostlarımızın seçkin firmalardan güvenilir yerlerden satın almalarını öneriyoruz. @yavrupatiler olarak güçlü kadromuzla her zaman hizmet etmeye hazırız ve tüm değerli müşterilerimizi memnun etmek için çalışıyoruz. Şehir dışı mesafeler için, “canlı hayvan taşımacılığı” birimimiz aracılığıyla sağlıklı ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlıyoruz. Tüm yavrularımız pasaportlu ve karnelidir, teslimat sonrası ekibimiz iletişimde kalmaya devam ederek durum kontrolü yapıyor. İlan içinde bulunan iletişim numarasını arayarak veya WhatsApp üzerinden sorularınızı iletebilirsiniz. #HAYATKISAKÖPEĞİNESARIL
Yorumlar
96 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.