İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

@yavrupatiler den SCR li saf kan ırk POMERANİAN kızımız Ginger / yarışma düzeyinde

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 18218
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Pomeranian yavrularını sahiplenmek için @yavrupatiler'e hoş geldiniz. Tüm yavrularımız, sağlık garantisi ile birlikte satışa sunulmaktadır. Ayrıca, ilk aşıları ve tuvalet eğitimi tamamlanmıştır. Bu yavru da sağlık kontrollerinden geçirilmiş ve tuvalet eğitimine başlamıştır. Seçkin firmalardan güvenilir yerlerden hayvansever köpek dostlarımızın alışveriş yapmaları konusunda tavsiyelerimiz mevcuttur. @yavrupatiler olarak, değerli müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak için güçlü bir kadroyla hizmet vermeye devam ediyoruz. Şehir dışı müşterilerimiz için ise, sağlıklı ve güvenli bir şekilde canlı hayvan taşımacılığı yapmaktayız. Tüm yavrularımız pasaportlu ve karnelidir. Ekibimiz, teslimat sonrasında da iletişim halinde kalmakta ve durum kontrolü yapmaktadır. Sorularınız için ilanda bulunan iletişim numarasını arayabilir ya da whatsapp üzerinden danışabilirsiniz. #HAYATKISAKÖPEĞİNESARIL
Yorumlar
41 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.