İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

@yavrupatiler den SAFKAN TOY PODLE APRİCOT Yavru Oğlumuz MELON

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 17120
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 3 - 4 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
@yavrupatiler'e Hoş Geldiniz! Bizi daha yakından tanımak için lütfen Instagram'dan takip edin. Referansları ile güvenimizi kanıtlamış bulunuyoruz. Sahiplenme konusunda yapılacak kaparo ödemeleri için dikkatli olmanızı öneririz. Şimdiye kadar yaklaşık 60 bin takipçimiz ve 12 bin sahiplendirme ile 5 yıldır varlığımızı sürdürüyoruz. Sağlık garantili ırk ve yetişkin yavrularımızın ilk aşıları lisanslı veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmış ve tuvalet eğitimleri tamamlanmıştır. Sizlerin seçkin firmalardan, güvenilir yerlerden hayvan sahiplenmenizi öneriyoruz. Güçlü kadromuzla, her zaman memnuniyetinizi sağlamak için çalışıyoruz. Şehir dışı mesafeler için sağlıklı ve güvenilir şekilde canlı hayvan taşımacılığı yapmaktayız. Tüm yavrularımız karneli ve pasaportlu olup, teslim sonrası da sizlerle iletişimde kalarak, durum kontrolü yapmaktayız. İletişim numaramızdan bize ulaşarak tüm merak ettiğiniz sorularınızı sorabilirsiniz. #HayatKısaKöpeğineSarıl
Yorumlar
22 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.