İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

@yavrupatiler den POMERANİAN boo oğlumuz PAÇİKO / Yarışma düzeyi

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 30339
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
@yavrupatiler'e hoş geldiniz! Pomeranian BOO, en küçük ev/apartman süs köpeği olarak bilinir ve büyümeyen bir cinstir (maksimum 3 kg). A plus sınıfında yer alan bu yavru, yarışma düzeyinde ve ödül adayıdır. Oyuncu, uyumlu ve pozitif bir yapıya sahip olmasıyla öne çıkar. Havlama ve ısırma alışkanlığı olmayan yavrularımız, çocuk ve diğer canlılarla da iyi anlaşır. Bakımları oldukça kolaydır ve en küçük ırkların arasında yer alır. Tüm yavrularımız karneli pasaportlu, ilk aşıları yapılıp başlangıç tuvalet eğitimi verilmiştir. Safkan Pomeranianların düşük fiyatlarla satılmaması için dikkatli olunmalıdır ve sahiplenme yaparken referanslar mutlaka sorgulanmalıdır. Yavrupatiler olarak, referanslarımız ve doğru bilgilerimizle 60 bin takipçiye sahip olup 12.500'den fazla sahiplendirme gerçekleştirdik. 5. yılımızda, büyüyen ekibimizle markamızı kurumsallaştırdık. Hayvansever köpek dostlarımızı seçkin firmalardan güvenilir yerlerden almalarını önerir, bizi tercih eden değerli müşterilerimizi memnun etmek için güçlü kadromuzla hizmet vermeye devam ediyoruz. Şehir dışı mesafeler için THY aracılığıyla
Yorumlar
30 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.