İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

YAVRUMUZ FULL SECERİLİDİR. safkan kedi ırklar derneği (WACC)YAVRUMUZ FULL SECERİLİDİR. safkan kedi ırklar derneği (WACC)

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 25153
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Tamamen safkan kedi ırkları derneğinden seçilmiş yavrumuz! (WACC)✅ Tüm fotoğraflar orijinal ve mağazamızda bulunan gerçek yavrularımızın fotoğraflarıdır.✅ MAĞAZALARIMIZDAN birine gelerek, beğendiğiniz yavruyu veteriner kontrolü altında teslim alabilirsiniz. (Her bir mağazamızda minimum 30 yavru bulunmaktadır) 1. Mağazamız: İstanbul / Şişli, 2. Mağazamız: Şanlıurfa✅ Tüm yavrularımız, çalışan veteriner hekimlerimiz tarafından kontrolden geçirilir.✅ Yasal olarak kayıtlı olan işletmemizde, VETERİNER KLİNİĞİMİZ ve PET SHOP mağazalarımız hizmetinizdedir.✅ %100 sağlık ve safkanlık garantilidir.✅ Tüm yavrularımız, veteriner kontrolü altında teslim edilirler.  ✅ Yavrularımızın anne ve babaları, yalnızca bizim yavrularımız olduğu için, kesinlikle dışarıdan yavru alınmaz ve %100 sağlık ve safkanlık garantisi sağlanır.✅ İç ve dış parazitleri yapılmıştır.✅ Avrupa Birliğine uygun bir PET PASAPORT kimliği ile birlikte teslim edilirler.✅ Kuru mama yeme eğitimini tamamlamıştır.✅ Tuvalet eğitimi aldı.✅ Türkiye'nin her yerine güvenli bir şekilde gönderim sağlanır.✅ Tüm renklerde ve türlerde yavru kedi mevcuttur. Diğer yavrularımız hakkında bilgi almak için WHATSAPP yoluyla iletişime geçebilirsiniz. 1. Mağazamız: İstanbul / Şişli, 2. Mağazamız: Şanlıurfa
Yorumlar
30 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.