İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 11631
İlan Tarihi 14 Mayıs 2023
Yaşı 6 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
6 aylık 3 yavru köpeğim var ve iyi bakacak aileler arıyorum. Bir dişi köpeğimiz var, yanlız kalmaktan hoşlanmaz ve kucakta olmayı seven bir insancıl. Biraz korkak ve tuvalet eğitimli, aşıları yapıldı ve devam ediyor. Erkek bir köpeğimiz bahçe hayatını sever ve özgürlüğüne düşkün, yanlız kalmaktan hoşlanmaz ve mümkünse gün içinde hep bahçede olmak ister. Bahçeli evde kalmak tercih edilmeli, lider özellikleri var ve hiperaktif olabilir. Diğer erkek köpeğimiz, İstanbul beyefendisi tarzında bir köpektir ve kucakta olmayı ve uyumayı sever. Akşama kadar kucağınızda uyuyabilir ve aynı zamanda kardeşleriyle bahçede koşmayı seviyorlar. Tüm köpekler taranmayı, banyo yapmayı ve yavru kedileri seviyorlar. Oyunbaz ve şirinler.
Yorumlar
36 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.