İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

YAVRU PATİLERDEN 3 AYLIK SEVİMLİ KIZIMIZ POMERANİAN BOO

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 13350
İlan Tarihi 14 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
@yavrupatiler'e hoş geldiniz! 2006 yılından beri profesyonel ekibimizle birlikte hizmetinizdeyiz. Instagram sayfamızdan referanslarımızı inceleyebilirsiniz. Lütfen kapora konusunda dikkatli olmanızı ve referanssız satıcılarla işlem yapmamanızı öneriyoruz. 60.000'e yakın takipçimiz ve 12.000'den fazla sahiplendirmemizle 5 yıldır büyümekte olan bir ekiple beraberiz. Tüm yavrularımız sağlık garantili ve ırk garantilidir. İlk aşıları yetkili lisanslı veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmış ve tuvalet eğitimi başlangıçları tamamlanmıştır. Yavrularımızda ayrıca sağlık kontrolleri yapılmıştır ve tuvalet eğitimi verilmiştir. Seçkin yerlerden güvenilir şekilde köpek satın almanızı öneririz. Yavrupatiler olarak güçlü kadromuzla her zaman hizmetinizdeyiz. Ayrıca şehir dışına canlı hayvan taşımacılığı birimimizi kullanarak, pasaportlu ve karneli yavrularımızı sağlıklı ve güvenli bir şekilde teslim ediyoruz. İletişim numarasından ve WhatsApp üzerinden iletişim kurarak tüm sorularınızı danışabilirsiniz.
Yorumlar
45 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.