İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

YAVRU PATİLERDEN 3 AYLIK POMERANİAN BOO OĞLUMUZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 20097
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
@yavrupatiler'e hoş geldiniz! Profesyonel ekibimizle 2006'dan beri hizmetinizdeyiz. Güvenilirliğimizi görmek için referanslarımızı Instagram sayfamızdan takip edebilirsiniz. Lütfen kapora konusunda dikkatli olunuz, çünkü referansları olmayanlar için sahiplenme işlemi yapılmasını tavsiye etmiyoruz. Yaklaşık 60.000 takipçi ve 12.000'den fazla sahiplendirme ile 5. yılımızda büyüyen ekibimizle markamızı kurumsallaştırdık. Tüm yavru ve yetişkinlerimiz sağlık ve ırk garantilidir, ilk aşıları da lisanslı veteriner hekimlerimizce yapılmıştır. Tuvalet eğitimleri tamamlanmıştır. Bu yavrumuzun da ilk aşıları yapılmış ve sağlık kontrolü yapılarak tuvalet eğitimi verilmiştir. Seçkin firmalardan güvenilir yerlerden hayvan satın almanızı önerir, ancak @yavrupatiler olarak tercih etmeniz durumunda memnuniyetle hizmet vermeye devam edeceğiz. THY aracılığıyla şehir dışı canlı hayvan taşımacılığı hizmetimiz bulunmaktadır. Tüm yavrularımız pasaportlu ve karnelidir. Teslim sonrası ekibimizle iletişim halinde kalarak durum kontrolleri yapmaktayız. İletişim numaramız üzerinden sorularınızı ve danışmanlık taleplerinizi bize iletebilirsiniz!
Yorumlar
24 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.