İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

YAVRU PATİLERDEN 3 AYLIK POMERANİAN BOO KIZIMIZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 30215
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Hoş geldiniz @yavrupatiler'a! 2006 yılından beri profesyonel ekibimizle hizmetinizdeyiz. Güvenimizin referanslarına Instagram sayfamızdan bakabilirsiniz. Lütfen kapora konusunda dikkatli olun, referansları olmayanlardan sahiplenme yaparken. Yaklaşık 60.000 takipçimiz ve 12.000'den fazla sahiplendirmeyle 5. yılımızda büyüyen ekibimizle, markamızı kurumsallaştırdık. Yavru ve yetişkinlerimizin hem ırk hem de sağlık garantisi vardır. Tüm yavrularımızın ilk aşıları lisanslı veteriner hekimler tarafından yapılmıştır ve tuvalet eğitimlerini tamamlamışlardır. Bu sevimli yavrumuzun da ilk aşıları yapılmış ve sağlık kontrolleri tamamlanmıştır. Köpek dostlarımızın seçkin firmalardan güvenilir yerlerden alışveriş yapmalarını öneriyoruz. Değerli müşterilerimizi memnun etmek için güçlü kadromuzla çalışmaya devam ediyoruz. THY aracılığıyla şehir dışına canlı hayvan taşımacılığı yapıyoruz ve tüm yavrularımız pasaportlu ve karnelidir. Teslim sonrası da ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için iletişim halinde olacaktır. İletişim için ilanda bulunan numaramızdan arayabilir ya da Whatsapp üzerinden danışabilirsiniz.
Yorumlar
17 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.