İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Yarışma Adayı nadir boz renk BOO POMERANİAN Oğlumuz HerKul @yavrupatiler

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 25489
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
@yavrupatiler'e hoş geldiniz! Pomeranian BOO, en oyuncu, en uyumlu, en pozitif köpekler arasında yer almaktadır. Havlama ve ısırma huyu olmayan, çocuklar ve diğer canlılarla uyumlu bir cinstir. Bakımı oldukça kolaydır ve herkesle iyi anlaşır. Ayrıca en küçük ırklardan biridir. Tüm yavrularımız karneli pasaportlu, ilk aşıları lisanslı veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmış ve başlangıç tuvalet eğitimi almıştır. Safkan diye tanıtılan bazı Pomeranianlar ucuz fiyatlara bulunabilir, bu nedenle sahiplenirken dikkatli olunmalı ve sahiplendirme yapan yerin referansları sorgulanmalıdır. Yavrupatiler olarak, 60 bin takipçimiz ve 12.500'den fazla sahiplendirmeyle doğru bilgilerle doğru cinsleri doğru kişilere sahiplendirdik. Güvenimiz referanslarımızla doğru orantılıdır. Instagram'dan bizi takip ederek referanslarımızı görmeniz mümkündür. Sahiplendirme yaparken referansı olmayanlara karşı kaparo konusunda dikkatli olunmalıdır. 5. yılımızda büyüyen ekibimizle markamızı kurumsallaştırdık. Köpek dostlarınızı seçkin firmalardan güvenilir yerlerden almanızı öneriyoruz. Yavrupatiler olarak, değerli müşterilerimizi memnun etmek için güçlü kadromuzla her zaman hizmetinizdeyiz. Ayrıca şehir dışı mesafeler için THY aracılığıyla
Yorumlar
19 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.