İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Üst seviye silver british shorthair yavrumuz ns1133

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 24209
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Tamamen seçkin bir yavrumuz var. Safkan kedi ırkları derneği (WACC) üyesiyiz. Tüm fotoğraflar bize aittir ve öz çekimlerimizdir. Tüm fotoğraflar günceldir ve mağazamızdaki yavruların fotoğraflarıdır. Mağazalarımızdan birine gelerek istediğiniz yavruyu beğenip, veteriner kontrolü altında teslim alabilirsiniz. Her mağazamızda en az 30 yavrumuz mevcuttur: 1. Mağazamız İstanbul/Şişli, 2. Mağazamız Şanlıurfa. Tüm yavrularımız veteriner hekimlerimiz tarafından kontrol edilir. Yasal bir işletmeyiz ve Veteriner Kliniğimiz ve Pet Shop mağazalarımız bağımsızdır. Tüm yavrularımız %100 sağlık ve ırk garantilidir. Tüm yavrular veteriner kontrolü altında teslim edilir. Tüm yavruların anne ve babası bizimdir. Sadece kendi yavrularımızı alırız ve %100 sağlık ve ırk garantisi veririz. İç ve dış parazitleri yapılmıştır. Avrupa Birliği'ne uygun Pet Pasaport kimliği ile birlikte teslim edilir. Kuru mama yemeğe başlamıştır ve tuvalet eğitimi verilmiştir. Türkiye'nin her yerine güvenli gönderim sağlıyoruz. Her renk ve her cinsten yavrumuz mevcuttur. Diğer yavrularımız için WhatsApp'tan bizimle iletişime geçebilirsiniz. 1. Mağazamız İstanbul/Şişli, 2. Mağazamız Şanlıurfa.
Yorumlar
25 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.