İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

TOP KAFA SCOTTİSH FOLD YAVRUMUZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 32187
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Tamamen seçkin bir yavrumuz var. Safkan kedi ırklar derneği (WACC) tarafından onaylanmıştır. Tüm fotoğraflar doğrudan mağazamızda mevcut olan yavrularımızın güncel fotoğraflarıdır. Mağazalarımızın her birinde en az 30 yavru mevcuttur. İstediğiniz yavruyu beğenip veteriner kontrolünden geçtikten sonra teslim alabilirsiniz. Veteriner hekimlerimiz tüm kontrolleri yapar. Yasal bir işletmeyiz ve bir veteriner kliniği ve PET SHOP mağazası işletiyoruz. Kesinlikle her yavrumuz %100 sağlıklı ve ırk garantilidir. Yavrularımızın tamamı, hem anne hem de babaları tarafından ne kadar sağlıklı olduklarına dair kanıt olarak, doğrudan bizim çiftliğimizden gelir. Dışarıdan hiçbir yavru almıyoruz. İç ve dış parazit tedavisi tamamlanmıştır. Avrupa Birliği'ne uyumlu Pet Pasaport kimlikleriyle birlikte teslim edilirler. Artık kuru mama yemeye başladılar ve tuvalet kabının nasıl kullanılacağını öğrendiler. Her renk ve her cinsten yavrumuz mevcuttur ve tüm Türkiye'ye güvenli bir şekilde sevk edebiliriz. Diğer yavrularımız için WhatsApp üzerinden bize ulaşabilirsiniz. İstanbul Şişli ve Şanlıurfa'da mağazalarımızda hizmetinizdeyiz.
Yorumlar
19 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.