İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

TEACUP TUVALET EĞİTİMİ TAM

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 19659
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 7 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Küçük ırklar arasında en popüler olan bu köpek apartman yaşamına uygundur ve sorunsuz bir şekilde bakılabilir. Eğitimli olması da cabası! Son derece eğlenceli ve neşeli bir yapıya sahip olduğu için çok geçmeden onu seveceksiniz ve vazgeçilmeziniz olacak. İnsanlara bağımlılığı var, kucakta ve arabada olmayı çok sever. Tuvalet eğitimi tamamlanmıştır ve günü gelen aşıları yapılmıştır. Pasaportuna da sahip olduğu için herhangi bir sorun yaşamadan seyahat edebilirsiniz. Tüy dökme problemi olmayan ve koku yapmayan özel bir ırk olduğu için hem size hem de etrafınızdakilere rahatlık sağlayacak. 7 aylık ve 1.400 gram ağırlığındadır.
Yorumlar
44 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.