İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

TEACUP&0 NUMARA EĞİTİMLİ ÖZEL YAVRULAR

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 26794
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 5 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Teacup ve 0 numara ölçülerindeki Yorkshire Terrier ırkından dişi ve erkek yavrularımız artık yeni yuvalarına hazır. Tuvalet eğitimlerini başarıyla tamamlamış olan yavrularımız hijyenik ve aile ortamında yetiştirilmiştir. Her bir yavrumuzun karakteristik özellikleri farklılık göstermektedir ve müşteri istekleri doğrultusunda sunulmaktadır. Orjinal ve saf ırk olan yavrularımızın Türkiye'de ve yurtdışında takipçileri bulunmaktadır. Karneleri ve pasaportları tam olan yavrularımızın sağlık garantileri, antiparazit uygulamaları ve aşıları tamamlanmıştır. En iyi mamalar, ek gıdalar, vitamiller ve veterinerler hekimleriyle büyüttüğümüz yavrularımızın hiçbir agresif özelliği bulunmamaktadır. Kokusuz ve tüy dökmeyen yavrularımız sıcakkanlı olup hemen sevdirmektedir. Tek yaşıyor olmaları ve havlama huylarının işlenmesiyle evde bakımının kolay olduğu yavrularımızı satın almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Güvenli gönderim seçeneğimiz bulunmaktadır.
Yorumlar
42 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.