İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

tea cup pinchers yavrularımız

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 19479
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
MERHABA!\n\nBursa köpek eğitim merkezimizi tercih etmeniz için birkaç neden sunmak isteriz. Bütün damızlıklarımız aşılı ve saf kan ırklardan oluşmaktadır. Yavrularımız, sağlık taramalarından geçerek siz hayvanseverlere teslim edilmektedir. Sağlıksız hayvanların satışını kesinlikle yapmıyoruz. Bursa köpek eğitim merkezi olarak, referanslarımızı Facebook sayfamızdan inceleyebilirsiniz. Ayrıca, yavru satışı haricinde, eğitim, pansiyon ve petshop hizmetleri de sunuyoruz. Yavru evinize geldikten sonra, her konuda yardım alabilirsiniz.\n\nSatış sorumlusu:\nMustafa Aydın\n0536 651 81 81\nÇiftlik: 0224 248 64 65\nFacebook: www.facebook.com/bursakopekegitimmerkezi\n\nUlaşım:\nÇiftliğimize gelemeyen müşterilerimiz için, anlaşmalı otobüs ve THY ile gönderim sağlanmaktadır.
Yorumlar
38 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.