İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Tatlı akıllı dişi yavru

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 22247
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapılmadı
Tuvalet Eğitimi Var
5. kattaki evimde doğan annenin dişi yavrusunu sahiplendirmek istiyorum. Annem hamileliği boyunca güzel beslendi ve veteriner kontrolü altındaydı. Yavru da bol sevgi ve süt eşliğinde büyüdü. 17 Mart'ta doğan yavrumuz şu anda 3 aylık ve tuvalet eğitimini tamamladı. Zeki, insancıl, nazik ve bazen sakar bir karakteri var. İzlemesi ise oldukça eğlenceli oluyor. Hem oynamayı hem de sakin kalabilmeyi öğrendi. Sizinle birlikte kahkaha atıp, omzunuza ya da kafanıza tünemeyi çok seviyor. Yatağımda doğan son yavrumuzu da sahiplendirdikten sonra havluyu atacağım. Güzel ve sevgi dolu yavrularımızı yeni sahipleriyle buluşturmanın zamanı geldi :)
Yorumlar
18 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.