İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Süper Kalite Blue Scottish Fold (Biorn) Oğlumuz

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 20394
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Kediler üretim amaçlı değildirler ve kafes ya da çiftlik ortamlarında yetiştirilmeleri nedeniyle zayıf, stresli ve düşük bağışıklık seviyesine sahip olabilirler. Bir kedinin maliyeti doğru koşulları ile doğru orantılıdır ve size yaklaşık 15-20 yıl dostluk edebilecek bir canlının fiyatı ise sağladığı uzun yıllar boyunca mutluluğa değer. İlk kez kedi sahibi olmak isteyenlerin en büyük kararsızlıklarından biri de fiyat konusudur. Ancak, internette sadece fiyat odaklı bakmak kedinizin geleceğiyle oynamak anlamına gelebilir. Evinize alacağınız bir canlının gençken yapacağınız yatırım size uzun yıllar boyunca mutluluk getirir. Wunder Pet Club ile 2000’den fazla kedi yavrusunu yeni yuvalarına taşıdık ve bu tecrübe ile sizlere en iyi hizmeti vermekten gurur duyuyoruz. Yavru kedilerimiz kafes ortamlarında değil ev ortamlarında, sevgiyle büyüyen, hamilelikten itibaren kontrollerimizde olan kedilerin yavrularıdır. Tüm süreçlerimiz tarafımızdan takip edilir, yavrularımız sütten kesildikten sonra veterinerimiz kan, idrar ve dışkı testleri yapar, iç-dış parazit uygulamalarını yapar, karne pasaport hazırlar ve günü gelen aşıları tamamlar. Satış sonrası yavru kedilerimizin durumu takip edilir ve anlaşmalı veteriner hekimimiz tarafından en ufak bir sorun halinde gözetim altına alınırlar ve gerekli uygulamalar yapılır. Yavrularımızın tamamı anne altından ev ortamından sizlere teslim edilir, bu sayede sosyal, sıcakkanlı, oyuncu ve sağlıklı yavrulara sahip olursunuz. Yavrularımızın tamamı tuvalet eğitimleri almış ve kuru mama yemeye başlamışlardır. Yavrularımızı İstanbul içerisinde her adrese aynı gün teslim ediyoruz. İstanbul dışına da aynı gün güvenli gönderim yapıyoruz.
Yorumlar
17 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.