İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 16955
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 4 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Kendi evimde büyük bir özenle büyüttüğüm kedimin ilk ve son siyam yavrularını sahiplendiriyorum. Yavrularımız 3,5 - 4 aylık ve iç-dış parazit aşıları tamamlanmış durumda ancak her 2-3 ayda bir düzenli olarak yapılması gereken aşıları da mevcut. Yavrularımız mama ve tuvalet eğitimlerini de tamamlamışlardır. Sağlık durumları oldukça iyi olan yavrularımız hala haylazlıklarını sürdürüyor ancak yavru dönemlerini atlatınca uysal ve biblo gibi birer hayvan haline geliyorlar. Tırmalama özellikleri tekir kedimize göre oldukça azdır. Yavrularımız 2,5 aylıkken VET kontrolünden geçirilmişlerdir ve beyaz patili olanı kendimize saklıyoruz. İlginizi çekenlerin mesaj atarak bize ulaşmasını rica ediyorum. Güvenliği sağlamak adına ilk 6 ay boyunca ayda bir fotoğraf isteyeceğimi hatırlatmak istiyorum. Ciddi olanlar tercih sebebidir, hevesiniz için sahiplenmeyin lütfen. Yavrularımız sadece farminanın N&D ve daha uygun maması olan matisse mamalarına alışkınlar ve başka mamalara geçişleri üzücü olabilir. Özellikle BritCare kullanmamalarını öneririm. Beyaz patili dişi ve 2 erkek, 1 dişi olmak üzere toplam 3 yavrumuzu sahiplendireceğiz.
Yorumlar
57 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.