İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

SÄ°M SÄ°YAH SIFIR BURUN Ä°RAN PERSÄ°AN YAVRUMUZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 24132
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti DiÅŸi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet EÄŸitimi Var
ÜCRETLENDİRME İLANI - ✅YAVRUMUZ FULL SEÇERİLİDİR. Safkan kedi ırkları derneği (WACC) tarafından onaylıdır.✅ Tüm fotoğraflar bizim çekimimizdir ve yavrularımızın güncel fotoğraflarıdır.✅ MAĞAZALARIMIZDAN birine gelerek istediğiniz yavruyu seçebilir ve veteriner kontrolü sonrası teslim alabilirsiniz. Her mağazamızda minimum 30 yavru bulunmaktadır. 1. Mağazamız İstanbul/Ataşehir, 2. Mağazamız Afyonkarahisar'da bulunmaktadır.✅ Tüm yavrularımızın kontrolleri bünyemizde çalışan veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmaktadır ve sağlık durumları tamdır.✅ Yasal bir işletme olarak tüm evrakları tamdır. Veteriner kliniğimiz ve pet shop mağazamız birbirinden bağımsız olarak hizmet vermektedir.✅ Yavrularımızın tümü sağlık ve ırk garantilidir. Anne ve babaları bizim yavrularımızdır. Kuru mama yemeye ve tuvalet eğitimi almaya başlamışlardır. İç ve dış parazitleri yapılmıştır. Pet pasaportları teslim edilmektedir.✅ Her renk ve cins yavrumuz mevcuttur. Türkiye'nin her yerine güvenli gönderim sağlamaktayız. Diğer yavrularımız hakkında bilgi almak için WhatsApp üzerinden iletişim kurabilirsiniz. Bu bizim tek işimiz ve ek işimiz değildir.
Yorumlar
38 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.