İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Silver British Shorthair

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 27680
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapılmadı
Tuvalet Eğitimi Var
Sahiplenmek için uygun olan yavrularımız şu an 50 günlük (13 Şubat). Ancak, 60 günlük olduklarında (20 Şubat sonrası) yeni aileleriyle buluşacaklar. Evimizde tek kedi olan sahibimizin yavruları temiz ve bakımlıdır. Annesinin tüm aşıları tamamlanmıştır ve bu yavrulardan sonra anne kısırlaştırılacaktır. Güncel fotoğraflarını WhatsApp üzerinden sizlerle paylaşabilirim ve büyüdüklerinde anne kedileri gibi olacaklarına eminim. Ciddi olarak düşünen kişiler evimizi ziyaret edebilirler. 2 adet dişi ve 1 erkek yavrumuz bulunmaktadır. Anne kedimiz, yeşil gözlü British Shorthair, baba kedimiz ise mavi gözlü British Longhair'dir.
Yorumlar
22 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.