İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Sıfır Numara Maltese Sevimli Yavrular

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 23582
İlan Tarihi 5 Haziran 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Sevimli küçük ırk bebeklerimiz yeni ailelerini bekliyor. Yasal üretim çiftliğimizde özenle büyütülen yavrularımızın bakımları titizlikle yapılıyor. Tamamı sağlık taramalarından geçirilip ilk aşıları yapıldıktan sonra karantina süreci sonlandırılıyor ve sizin için özel fotoğrafları çekiliyorlar. Çeşitli ırklara ait sevimli bebeklerimizle ev yaşamınıza uygun bir yavru seçmenizi sağlıyoruz. Tüy dökmeyen ve koku yapmayan bebeklerimizin bakımları kolaydır ve eğitime açıktırlar. Tuvalet eğitimleri de çiftlikte yapılıyor. Yavrunuzu aldıktan sonra her zaman bakım ve eğitim konusunda destek vermekteyiz. Türkiye'nin her yerine gönderim sağlanmaktadır.
Yorumlar
404 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.