İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

SIFIR BURUN MAVİ GÖZLÜ İRAN PERSİAN YAVRUMUZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 16527
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
✅ Ücretli sahiplendirme ilanı - Yavrumuz safkan kedi ırklar derneği (WACC) tarafından tamamen seçilmiştir. Tüm fotoğraflar bizim tarafımızdan çekilmiştir ve günceldir. Mağazalarımızdan birine gelerek veterinere kontrol ettirip dilediğiniz yavruyu teslim alabilirsiniz. Veteriner hekimlerimiz tarafından tüm yavruların kontrolleri yapılmaktadır. Yasal bir işletme olarak, veteriner kliniğimiz ve pet shop mağazalarımız mevcuttur. Yavrularımızın tamamı sağlık ve ırk garantilidir. İç ve dış parazitleri yapılmış, tuvalet kumu eğitimi almış ve kuru mama yemeye başlamışlardır. Ayrıca, Avrupa Birliği uyumlu Pet Pasaport kimlikleriyle güvenli bir şekilde Türkiye'nin her yerine gönderim sağlıyoruz. Tüm renk ve cinslerde yavrularımız mevcuttur. Bizim için tek işimiz, WhatsApp üzerinden diğer yavrularımız hakkında bilgi alarak ihtiyacınıza uygun yavruyu bulmanızı sağlamaktır. İstanbul/Ataşehir ve Afyonkarahisar'daki mağazalarımızın her ikisinde de sizleri bekliyoruz.
Yorumlar
40 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.