İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

SIFIR BURUN MAS MAVİ GÖZLÜ RED POİNT İRAN PERSİAN

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 28593
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Ücretli sahiplendirme ilanı! Yavrumuz tamamen seçkin bir Safkan Kedi ırkı olan WACC (Safkan Kedi Irkları Derneği) tarafından belirlendi. Tüm fotoğraflar orijinal ve kendimiz tarafından çekildi. Bunların hepsi güncel olarak mağazamızda bulunan yavrularımızın resimleridir. Dilediğiniz yavruyu Veteriner Kliniği kontrolünde istediğiniz bir mağazamıza gelerek alabilirsiniz. Her mağazamızda en az 30 yavrumuz mevcut. Şubelerimiz İstanbul/Ataşehir ve Afyonkarahisar'da bulunuyor. Bünyemizde çalışan hekimlerimiz tüm yavruların kontrollerini yapıyorlar. Yasal ve tüm belgelere sahip bir işletmeyiz. Veteriner Kliniğimiz ve Pet Shop mağazaları ayrı ayrı işletilmektedir. %100 Sağlık ve Irk garantilidir. Tüm yavrular Veteriner kontrolleri altında teslim edilir. Her yavru annesi/babası tarafından bizim mağazamızda yetiştirilmiştir. Dışarıdan yavru alımı yapmıyoruz, sadece kendi yavrularımızın ırk ve sağlık garantisi veriyoruz. İç ve dış parazitleri yapıldı, Pet Pasaport kimliği ve kuru mama ile birlikte teslim edilecektir. Tuvalet eğitimi aldı. Türkiye'nin her yerine güvenli bir şekilde gönderim sağlamaktayız. Farklı renk ve cinslerde yavrularımız mevcuttur. Diğer yavrularımız hakkında bilgi almak için WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Tek işimiz size en iyi kalitede yavrular sunmaktır!
Yorumlar
32 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.