İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

SIFIR BURUN MAS MAVİ GÖZLÜ RED POİNT İRAN PERSİAN

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 15660
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
ÜCRETSİZ sahiplendirme ilanı-- YAVRULARIMIZ SAFKAN KEDİ IRKLAR DERNEĞİ (WACC) TARAFINDAN FULL SEÇİLİDİR. TÜM FOTOĞRAFLAR BİZE AİT VE KENDİ ÇEKİMİMİZDİR. YAVRULARIMIZIN TÜM FOTOĞRAFLARI GÜNCEL MAĞAZAMIZDA BULUNMAKTADIR. MAĞAZALARIMIZDA MİNİMUM 30 YAVRU BULUNMAKTADIR VE İSTANBUL/ATAŞEHİR VE AFYONKARAHİSAR'DA BULUNMAKTADIR. YAVRULARIMIZ VETERİNER HEKİMLERİMİZ TARAFINDAN KONTROL EDİLMEKTEDİR. AYRICA, KURU MAMA YEMEYE BAŞLAMIŞLARDIR VE TUVALET EĞİTİMİNİ ALMIŞLARDIR. TÜRKİYE GENELİNDE GÜVENLİ GÖNDERİM SAĞLAYABİLİRİZ. HER RENK VE HER CİNSTEN YAVRULARIMIZ MEVCUTTUR. İÇ VE DIŞ PARAZİTLERİ YAPILMIŞTIR VE AVRUUPA BİRLİĞİNE UYUMU OLAN PET PASAPORT KİMLİĞİYLE BİRLİKTE TESLİM EDİLMEKTEDİR. YAVRULARIMIZIN TÜM BELGELERİ TAMDIR VE %100 SAĞLIK VE IRK GARANTİSİ VERİYORUZ. AYRICA, YAVRULARIMIZIN ANNE VE BABALARI BİZE AİTTİR VE DIŞARIDAN KESİNLİKLE YAVRU ALMAMAKTAYIZ. İLETİŞİM İÇİN WHATSAPP ÜZERİNDEN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ. EK İŞİMİZ DEĞİL TEK İŞİMİZ, SİZLERE HİZMET VERMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ.
Yorumlar
24 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.