İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

SIFIR BURUN MAS MAVİ GÖZLÜ RED POİNT İRAN PERSİAN

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 12796
İlan Tarihi 14 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Ücretsiz sahiplendirme ilanı: ???? Yavrumuz tamamen sağlıklıdır ve safkan kedi ırklar derneği (WACC) tarafından seçilmiştir. Tüm fotoğraflar bize ait olduğu gibi kendimiz tarafından çekilen güncel mağazamızdaki yavruların fotoğraflarını içermektedir.???????? İstanbul/Ataşehir ve Afyonkarahisar'daki her iki mağazamızda 30'dan fazla yavru bulunmaktadır. Veteriner hekimlerimiz tarafından kontrolleri yapılmaktadır. ????????‍⚕️❤️  Tüm evrakları tam olan Yasal bir işletmeyiz ve bağımsız olarak Veteriner Kliniğimiz ve Pet Shop mağazalarımız hizmet vermektedir. ???????????? %100 sağlık ve ırk garantisine sahibiz. ????????  Yavrularımızın tamamı veteriner kontrolü altında teslim edilmektedir. Anne ve babaları tamamen kendi yavrularımız olduğundan dışarıdan yavru almıyoruz. Bu nedenle %100 sağlık ve ırk garantisi veriyoruz. ????????‍♀️????‍♂️  Yavrularımızın iç ve dış parazit kontrolleri tamamlanmıştır. Ayrıca, yavruya bir Avrupa Birliği Pet Pasaportu verilerek beraberinde teslim edilir. Yemek yemeye ve tuvalet eğitimine başlamıştır. ????????  Türkiye'nin her yerine güvenli bir şekilde gönderim sağlıyoruz. Ayrıca, her renk ve cins yavrumuz mevcuttur. ????????????  İletişim için diğer yavrularımız da dahil olmak üzere WhatsApp üzerinden dilediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz. Bu, TEK işimizdir. EK işimiz değildir. ????????
Yorumlar
31 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.