İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Sıfır Boyut Sevimli Maltese Yavrular

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 14590
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Tüm sevimlilikleriyle küçük ırk bebeklerimiz, yeni aileleri için hazır bekliyor. Yasal üretim çiftliğimizde özenle büyütülen yavrularımızın bakımları titizlikle yapılıyor ve sağlık taramaları tamamlandıktan sonra ilk aşıları uygulanarak karantina süreçleri tamamlanıyor. Bu sürecin ardından, fotoğrafları çekilerek sizlerin beğenisine sunuluyor. Sevimli birçok küçük ırkta yavrularımız mevcuttur ve sizlerin yaşam tarzına ve özelliklerine uygun yavrularımızı bilinçli bir şekilde sahiplendirmek için özen gösteriyoruz. Tüy dökmeyen ve koku yapmayan bebeklerimiz, bakımları kolay ve eğitime açık olmaları ile bilinirler. Tuvalet eğitimleri ise anneleri ve kardeşleri ile birlikte başlar ve yeni evlerine gittiklerinde daha hızlı bir şekilde devam eder. Yavrunuzun bakım ve eğitimine 7/24 desteğimiz her zaman vardır ve Türkiye'nin her yerine gönderim sağlanmaktadır.
Yorumlar
39 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.