İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

SİBİRYA KURDU JOKER PETSHOP

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 11426
İlan Tarihi 14 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Sağlık garantisiyle birlikte her türlü aşıları yapılmış olan sibirya kurtlarına sahibiz. Sorunsuz ve sağlıklı gönderim imkanı ile Antalya'da yer alan Joker Pet Shop olarak tüm şehirlere hizmet vermekteyiz. İyi huylu ve kibar bir karaktere sahip olan sibirya kurtları, diğer köpekler, hayvanlar ve kendi türleriyle anlaşabildikleri gibi komutları da algılayabiliyor. Çocuklarla da anlaşabilen bu köpekler, neşeli, bağımsız, zeki, çevik ve uysal bir karaktere sahiptir. Ayrıca kahverengi veya mavi gözlü olanları da mevcuttur. İnsanlarla dostane bir ilişki kurabilen bu köpekler, hareketli bir yaşam tarzını seviyorlar. Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz. İrtibat: 0542 531 7282 | Web Sitemiz: www.jokerpetshop.com | Instagram Adresimiz: petshopjoker
Yorumlar
100 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.