İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

SIBIRYA HUSKY YAVRULARI MAMA VE MALZEME KAMPANYA

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 16033
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Türkiye'nin en özel köpek ırklarına sahip olmak istiyorsanız, Armut-Köy Köpek Çiftliği'nden karar vermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin. Bünyemizde bulundurduğumuz tüm köpek ırklarımızı özel veterinerlerimiz tarafından kontrol edilip, mikroçip takılıp, AB pasaportu alıp, karantina süresi tamamlanıp ve tüm testlerden (kan, idrar ve dışkı) geçirilip, parazit tedavisi uygulanıp ilk aşıları yapıldıktan sonra satışa sunuyoruz. Ayrıca, size 7/24 veteriner desteği, pansiyon hizmetleri, eğitim hizmetleri ve pet kuaför hizmetleri sunmaktayız. İstediğiniz cins köpeği aynı gün içinde Türkiye Hava Yolları veya anlaşmalı olduğumuz otobüs firmaları ile gönderebiliriz. Tüm AB ülkelerine teslimatlarımız mevcuttur. Unutmayın, biz sadece köpeklerle değil, tüm evcil hayvanlarla ilgileniyoruz. Kalite, güven ve memnuniyeti Türkiye'de tek çatı altında topladığımız için gurur duyuyoruz. Pet sektöründe uzman ekibimizle, sizlere alışılmışın dışında bir hizmet sunmak için buradayız. 25 yıldır evcil hayvanlarınızın tek dostu olduğumuzu unutmayın. İyi günler dileriz.
Yorumlar
30 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.