İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Show kalıte Pomeranıan yavrularımız

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 19879
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 3 - 4 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Merhabalar, detaylı bilgi almak için lütfen bizi arayın. Tüm yavrularımız ırk ve sağlık garantisi altındadır ve veteriner ortamında sahiplendirilmektedir. Yavru köpeklerimizi Türkiye'nin her yerine güvenli şekilde gönderiyoruz, ancak bizim önem verdiğimiz nokta yavrunun öncelikle veteriner kontrolünden geçmesi ve sahiplenmenizden önce yavruyu görmenizdir. Ayrıca dikkatli olmanız gereken önemli bir konu da, diğer ilanlarda bulunan düşük kalitede bilgilerle dolu olduğunu iddia eden satıcılar vardır. Lütfen tüm köpek satıcılarını dikkatli bir şekilde inceleyin ve bu satıcıların köpekleri gerçekten ithal edip etmediklerinden emin olun.
Yorumlar
37 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.