İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

SHOW KALİTE MALTESE TERRİER YAVRULARI

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 14864
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Yok
Tüm ilanlarımızdaki resimler doğrudan yavrularımıza aittir ve herhangi bir sahte resim kullanılmamaktadır. Veteriner hekimlerimiz tarafından yapılan iç ve dış parazit aşıları ve koronavirüs aşıları da dahil olmak üzere tüm aşılama ve parazit tedavileri tamamlanmıştır. Tüm yavrularımız ırk garantilidir ve safkan olup, karantina sürecinden başarıyla geçenler yeni evlerini beklemektedirler. Satış sonrası bakım ve beslenme konusunda 7/24 yardım alabilirsiniz. Tüm Türkiye'ye garantili bir şekilde gönderim sağlıyoruz ve tüm gönderimler aşı karnesiyle birlikte yapılıyor. Unutmayın, gönderim ücreti tarafımızdan karşılanmaktadır. Üretim tarlamızdan ve mağazamızdan hepsi bir arada. Lütfen 18 parça malzeme kampanyamızın fiyatlarını da almayı unutmayın. Kampanyamız şunları içerir: 1) 3 kg profesyonel yavru maması, 2) Çelik mama kabı, 3) Çelik su kabı, 4) Tasma, 5) Vitamin, 6) Çiş eğitim damlası, 7) Kemik (diş sağlığı için), 8) Yavru şampuanı, 9) Kuru şampuan, 10) Tarak, 11) Tasma aksesuarları, 12) Taşıma kutusu, 13) Konserve mama (2 adet), 14) Yavru köpek yatağı, 15) Oyuncak, 16) Mama ölçü kabı, 17) Ödül bisküvisi (eğitim için), 18) Yaş yavru maması. Bu kampanya sadece müşterilerimiz için geçerlidir ve Türkiye'nin bazı şehirlerinde elden teslim koşullarımız hakkında bilgi alabilirsiniz.
Yorumlar
50 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.