İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 33523
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Akkus Üretim Çiftliği, İstanbul Beykoz'da doğanın ve temiz havanın ortasında, yemyeşil bir cennette 11.000 metrekarelik bir alanda yer almaktadır. Türkiye'nin en büyük yasal evcil hayvan üretim çiftliği olan Akkus Üretim Çiftliği, tüm evcil hayvanların üretimini veteriner kontrolünde yapmaktadır. Çiftlikte, hayvan haklarına saygılı, sağlıklı koşullarda evcil hayvan üretimi yapılmaktadır. Uzman ekibimizle 7/24 profesyonel hizmet vermekteyiz. Köpek ve kedi yavrularımız safkan ve IRK garantilidir, laboratuvar testleri yapılmış iç ve dış parazit uygulamaları kan, idrar, dışkı testlerinden geçirilir ve aşıları yapılarak karne ve doğum belgeleriyle birlikte çipli olarak teslim edilir. Tüm evcil hayvanlarımız özel odalarında yavrularıyla kalırlar ve doğal gazla ısınır. Çiftlikte kullanılan mama/yem kaliteli ve tüm yavruların anne-babası Belli dereceli olan hayvanlardan seçilir. Akkuş Üretim Çiftliği, haftanın 7 günü açıktır ve gerekli tüm yasal belgelere sahiptir.
Yorumlar
31 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.