İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Shih-Tzu 2 Aylık yavrumuz yeni yuvasına hazır

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 19991
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Shih Tzu, anavatanı Çin olan bir köpek türüdür. Uzun ve yumuşak tüyleri ile kendini gösterir ve kelime anlamı olarak Aslan Köpeği anlamına gelir. Küçük bir köpek olan Shih Tzu, kısa bir buruna, büyük ve derin koyu renkli gözlere sahiptir. Bu yaramaz ama bir o kadar da akıllı köpek eğitimi diğer köpeklere göre çok kolaydır ve günde iki kez yürüyüşe çıkarılması yeterlidir. Tüy dökmez ama tüyleri çok uzayabilir. Yabancılar, çocuklar ve yetişkinlerle çok iyi anlaşır. 15-20 yıl yaşar ve çok az hasta olur. Isıramaz, çok az derecede hırlar ve havlar. Temel özellikleri arasında küçük ve dayanıklı bir köpek olması, çift katmanlı uzun bir kürk yapısına sahip olması ve burun üzerinden yukarı doğru büyüyen tüyleri ile vakur bir görünüm sunması yer alır.
Yorumlar
46 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.