İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 10920
İlan Tarihi 14 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
İstanbul Beykoz'da doğanın ve oksijenin, yemyeşil bir cennetin tam ortasında 11.000 metrekarelik alana kurulu olan Akkuş Üretim Çiftliği, tüm evcil hayvanların üretimini yaparak Türkiye'nin en büyük yasal evcil hayvan üretim çiftliğidir. Çiftliğimizde, hayvan haklarına saygılı ve veteriner kontrolünde sağlıklı koşullarda üretim yaparak, köpek ve kedi yavrularımızı sahiplerine teslim ediyoruz. Safkan ve ırk garantili olan yavrularımız laboratuvar testlerinden geçirilmiş, iç ve dış parazit uygulamaları yapılmış, aşıları tamamlanmış ve karnelerine işlenmiştir. Tüm evcil hayvanlarımız kendilerine ait özel odalarında kalırlar ve doğal gazla ısıtılan çiftlik ve odalar sayesinde hastalanmamaları ve kötü hava koşullarından etkilenmemeleri sağlanır. Evcil hayvanlarımızın anne ve babaları çiftliğimizde yer alır ve annelerimiz özel donanımlı doğumhanelerimizde doğum yaparlar. 7/24 uzman kadromuzla profesyonel hizmet veriyor, ucuz mama/yem yedirmezdik. En kaliteli mamalarla beslenen yavrularımızın anne ve babaları bellidir ve dereceli olan çoğu anne ve baba ile çalışırız. Akkuş Üretim Çiftliği, haftanın 7 günü açıktır ve gerekli tüm yasal belgelere sahiptir.
Yorumlar
25 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.