İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

SFENKS KEDISINE OLANLAR

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 21770
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 4 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Selamlar! Bir arkadaşım yanlışlıkla hasta bir kedi satın almış ve mücadele etmesine rağmen ne yazık ki meleğe dönüşmüş. Bu kişi sürekli olarak evcil kedi üretiyor, Sfenks, İran kedisi, British Shorthair, Scottish Fold gibi genetik bir değişim geçiren kedileri 4 ila 5 kez hamile bırakmasına izin veriyor. Bu kedileri piyasa değerinin altında satılığa çıkarıyor ve ne yazık ki kronik olarak yalan söylüyor. Hastalıklı olsun ya da olmasın insanlara bu kedileri satıyor ve ne yapabilirim diye düşünüyorum. Arkadaşım kediye veterinere götüreceğini söyledi ve ertesi gün kendisi vefat ettiğini gösteren bir videoyu gönderdi (LİNK SADECE ÖZELDEN VERİLİR). Bu nasıl mümkün olabiliyor? Neden kimse bir şey yapmıyor? Bu tatlı bebeklere yazık değil mi...? Adres ve telefon numaraları bende mevcut ama paylaşmak yasak olduğundan sizlere veremiyorum.
Yorumlar
73 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.