İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Sevimli shih Tzu bebekler

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 29641
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Sevgili hayvan sever, bir yavru sahiplenmek uzun vadeli bir karardır ve sizin ve ailenizin bir üyesi olarak ortalama 12 yıl boyunca hayatınızda olacaktır. Bir köpek sahiplenirken, fiyatına değil gerçek bir köpek ırkının özelliklerinin taşınıp taşınmadığına odaklanmak önemlidir. Her zaman en ucuz seçenek ile karşılaştırmak yerine, gerçek bir köpek edinmeye odaklanmanız tavsiye edilir. Aksi takdirde, istediğiniz yavru köpektan çok farklı bir sonuca sahip olabilirsiniz. Size köpeği vermeden önce her şeyi pembe gözlüklerle anlatan kişiler, köpeğinizin aşı zamanı geldiğinde bile size mesaj atmayabilir ve köpeğinizin sağlığı ile ilgilenmeyebilir. Bu nedenle, köpek sahiplenirken daima dikkatli olmanız gerekir. Eğer gerçek bir köpek istiyor, ırkın özelliklerini taşıyan safkan bir köpek edinmek istiyorsanız bize ulaşın. Not: Biz Bursa, İzmir ve Denizli'de üretilen köpeklerle karşılaştırılamayız. Dikkat: Yarışmalara katılmak isteyenler için Fédération Cynologique Internationale (FCI) SCR'li yavrular temin edilebilir. Tüm yavrular yurt dışından ithal edilmektedir ve sağlık karnesi ile AB pasaportuyla teslim edilmektedir. Yavrular, 45 gün anne sütü aldıktan sonra ve karantina süreleri tamamlandıktan sonra teslim edilir. Siparişinizi oluşturduktan sonra, özel siparişler de dahil olmak üzere yavruların teslimatı maksimum 10 iş günü sürer. Ayrıca, İstanbul içi hayvan severlerimiz için kapıda teslimat seçeneği sunuluyor. Yavruların kan ve dışkı testleri yapılmıştır ve isteyen hayvan severler (geçerli bir veteriner hekimi kontrolüne göre İstanbul için) sahiplendirme yapabilir. Uzman ekibimiz ve transfer seçeneklerimiz ile Türkiye ve AB ülkelerine hızlı teslimat yapılır. İstanbul dışındaysanız, pet nakil hizmetimizi kullanabilirsiniz. Her sahiplendirdiğimiz yavrunun ırk garantisi bulunmaktadır ve talep ederseniz FCI EXPORT SCR'li yavruları da temin edebiliriz. Tüm yavru köpeklerimiz Rusya ve Uzakdoğu'dan ithal edilmekte olup, detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin!
Yorumlar
53 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.