İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Sevimli Maltise Terrier yavrularimiz

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 14410
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Sevgili Hayvansever, Unutmayın ki sahiplenmek istediğiniz bir yavru ortalama 12 yıl boyunca sizin ve ailenizin bir parçası olacaktır. Köpeğinizi sahiplenmeden önce, değerinden çok gerçek bir köpek ırkının özelliklerini taşıyan bir hayvan olduğuna odaklanmanız gerekmektedir. Bütçenizin sınırlı olması köpek sahiplenmeniz için bir engel oluşturabilir, ancak en uygunu aramanız ve acele etmemeniz gerçek bir köpek yerine sonunda ne olduğu belli olmayan bir yavru sahiplenmenizi engelleyecektir. Satıcılar siz köpeği alana kadar her şeyi güzelanlatıp, hatta aşı tarihlerine bile takip edeceklerini söyleseler de, köpeğiniz başka hastalıklardan dolayı ölüp gittikten sonra gerçek niyetlerinin bu olmadığını anlarsınız. Biz köpeklerimizi sahiplendikten sonra da size yardımcı olmak için buradayız. Gerçek özellikleriyle ''Saf Kan'' köpekler arıyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz. Not: Lütfen Bursa, İzmir ve Denizli illerinde üretilen köpeklerle karşılaştırmayınız. DİKKAT: Yarışmalara katılmak isteyenler için tercihen Fédération Cynologique Internationale FCI SCR'li yavrular temin edilebilir. Yavrularımızın hepsi yurt dışından ithal edilmiştir. Sağlık karnesi ve isteğe göre AB pasaportu ile birlikte teslim edilmektedirler. Bütün yavrularımız 45 gün anne sütü aldıktan sonra ve 15 gün karantina süresi bitiminden sonra teslim edilmektedir. Bütün yavruların kan ve dışkı testleri yapılmaktadır. İstanbul'da yaşayanlar, veteriner hekimler tarafından onaylandıktan sonra sahip olabilirler. Bizim uzman ekip ve transfer seçenekleri sayesinde Türkiye ve AB ülkelerine hızlı teslimat yapabiliriz. İstanbul dışında yaşayan hayvan severlerimiz ise pet nakil servisimizi kullanabilirler. Yavrularınız kapınıza kadar getirilir. Elimizde olmayan özel siparişler maksimum 10 iş günü içerisinde teslim edilmektedir. Tüm yavrularımızın ırk garantisi vardır. İsteğe bağlı olarak FCI EXPORT SCR'li olan yavrular temin edilebilir. Sevgili HAYVANSEVER, istediğiniz her yavru yukarıda belirtilen şartlar ve koşullar dahilinde sahiplenilebilir. Yavrularımız RUSYA ve Uzakdoğu’dan ithal edilmektedir. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin!
Yorumlar
40 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.