İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Sevimli Golden bebekler

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 24569
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Sevgili hayvansever, Bir yavru köpeği sahiplenmeden önce, onun ortalama 12 yıl sizin ve ailenizin bir parçası olacağını unutmayın. Satın almadan önce, gerçek bir köpek ırkının özelliklerini taşıyan bir hayvan olup olmadığına odaklanın. Bütçeniz yeterli değilse, sadece uygun bir köpek aramakla kalmayın, çünkü aradığınızı bulamadığınızda köpek sahiplenmek için ne kadar çaba harcadığınızı unutmayın. Adayınıza köpeği getirmeden önce sözleri hakkında biraz araştırma yapın. Sonuç olarak, hiç beklenmedik ve ciddi hastalıklarla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle, köpek sahiplenirken araştırmanızı iyi yapmanız gereklidir. Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve gerçek bir köpek ırkının özelliklerini taşıyan safkan köpeklerimizi inceleyin. Not: Lütfen Bursa, İzmir ve Denizli'de bulunan köpek üreticileriyle karşılaştırmayın. Dikkat: Yarışmalara katılmak isteyenler için tercihen FCI SCR'li yavrular temin edilebilir. Tüm yavrularımız yurt dışından getirilir ve sağlık karnesi ve AB pasaportu ile teslim edilir. Yavrularımız anne sütünden ayrıldıktan 45 gün sonra teslim edilir. Tüm yavruların kan ve dışkı testleri yapılmaktadır. İstanbul'daki hayvanseverler, kendi veterinelerine gidip kontrol ettikten sonra yavru sahiplenebilirler. Uzman ekibimizle Türkiye ve AB ülkelerine hızlı teslimat yapabiliriz. İstanbul dışındaki hayvanseverler, pet nakil servisimizi kullanabilirler. Yavrularımızı kapınızda teslim ediyoruz. Özel siparişler maksimum 10 iş günü içinde teslim edilir ve her yavrunda ırk garantisi bulunmaktadır. FCI EXPORT SCR'li diğer yavrular da mevcuttur. Sevgili hayvansever, yukarıdaki şart ve koşullar dahilinde istediğiniz yavruyu sahiplenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Tüm yavrularımız Rusya ve Uzakdoğu'dan ithal edilir. Daha fazla bilgi için lütfen bize ulaşın!
Yorumlar
36 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.