İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Sevimli frenc Bulldog yavrular

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 16172
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Sevgili Hayvansever, köpek sahiplenmek büyük bir sorumluluktur ve sevgi dolu bir arkadaşlık için yaklaşık 12 yıl boyunca ailenizin bir parçası olacakları unutulmamalıdır. Köpeğinize sahiplenirken dikkat etmeniz gereken en önemli şey, gerçek bir köpek ırkının özelliklerini taşıyan bir hayvan olduğuna odaklanmak ve değerine göre karar vermemektir. Bütçeleriniz köpek sahiplenme için uygun olmayabilir, ancak istediğiniz yavruyu gerçek bir köpek olmaktan çıkarmamak için uygun seçimleri araştırmak önemlidir. Yavruyu size vermek için her şeyi pembe bir tablo gibi gösteren ve hatta aşı günlerine kadar takip edip size mesaj atan pazarlamacıların gerçek niyetleri kanlı ishal, gençlik hastalığı vb. hastalıklara neden olan sağlık sorunlarıyla karşılaştığınızda belli olacaktır. Bizler saf kan köpek arayanlar için buradayız. Bize ulaşın. NOT: Bursa, İzmir ve Denizli'de üretilen köpeklerle karşılaştırmayın. Yarışmalara katılmak isteyenler özellikle Fédération Cynologique Internationale FCI SCR belgeli yavruları tercih edebilirler. Tüm yavrularımız yurt dışından gelmektedir ve sağlık karnesi ile birlikte AB pasaportları da sunulur. Yavrularımız annelerinden 45 gün sonra teslim edilmekte olup, kan ve dışkı testleri yapılmaktadır. İstanbul içindeki hayvanseverler kendi veterinerleri tarafından onaylanan yavruları satın alabilirler. Türkiye ve AB ülkelerine hızlı teslimat sağlayan uzman ekibimiz ve transfer seçeneklerimiz mevcuttur. İstanbul dışındaki hayvanseverler için pet nakliye servisimiz de mevcuttur. Sahiplendirilen her yavrunun ırk garantisi bulunmaktadır ve ihtiyaç duyulması halinde FCI EXPORT SCR'li yavrular da temin edilebilir. Detaylı bilgi için lütfen bizimle irtibata geçin!
Yorumlar
51 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.