İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Sevimli Alman kurdu yavrular

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 30848
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Sevgili hayvansever, hayatınıza bir yavru köpek dahil etmek istiyorsunuz ancak unutmayın ki sahip olacağınız köpek, ortalama 12 yıl boyunca sizin ve ailenizin bir parçası olacak. Köpeğinizi sadece fiyatına göre değil, gerçek bir köpek ırkının özelliklerini taşıyıp taşımadığına odaklanarak sahiplenmeniz gerekiyor. Bütçeniz köpek sahiplenmeye uygun olmayabilir ancak araştırma yaparsanız istediğiniz yavru gerçek bir köpek olacak ve sonunda şaşkına çeviren bir yavru sahiplenmeyeceksiniz. Size köpeğinizi teslim eden kişiler, köpeğinizin her şeyiyle mükemmel olacağını anlatsa da, bir süre sonra kansız ishal gibi hastalıklarla karşı karşıya kalacaksınız ve o kibar, sevimli pazarlamacıların aslında gerçek niyetlerinin bu olmadığını anlayacaksınız. Bizimle köpek sahiplenip sahiplenmemeniz hiç sorun değil, bize her türlü soruyu yöneltebilirsiniz. Gerçek özellikleriyle ''saf kan'' köpek arıyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Not: Lütfen Bursa, İzmir ve Denizli illerinde üretilen köpeklerle karşılaştırmayınız. Yarışmalara katılmak isteyenler için tercihen Fédération Cynologique Internationale (FCI) SCR'li yavrular temin edilebilir. Bütün yavrularımız yurt dışından ithal edilmektedir ve sağlık karnesi veya AB pasaportu ile teslim edilirler. Yavrularımız, anne sütü sürelerinin ardından 15 günlük karantina süresi sonunda teslim edilirler. Tüm yavruların kan ve dışkı testerleri yapılmıştır. İstanbul'daki hayvanseverler kendi veteriner hekimlerine kontrol ettirip onay aldıktan sonra sahiplenme yapabilirler. Uzman ekibimiz ve transfer seçeneklerimizle Türkiye ve AB ülkelerine hızlı teslimat yapılır. İstanbul dışındaki hayvanseverlerimiz için pet nakil servisimiz mevcuttur. İstanbul içindeki hayvanseverlerimiz kapıda teslim alabilirler. Elimizde olmayan özel siparişler, maksimum 10 iş günü içerisinde teslim edilir. Her yavrunun ırk garantisi bulunmaktadır. İsteğe bağlı olarak FCI EXPORT SCR'li yavrular temin edilebilir. Sevgili hayvansever, istediğiniz yavrular yukarıda belirtilen şartlarla sahiplendirilmektedir. Yavrularımız Rusya ve Uzakdoğu'dan ithal edilmektedir. Daha detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin!
Yorumlar
36 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.