İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

sevgi dolu yavruya acil bir yuva aranıyor (

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 31296
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 3 - 4 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Ben bir kedi buldum geçtiğimiz günlerde Kızılay'da. Malesef annesi araba çarpmış ve diğer kardeşleri köpek tarafından saldırıya uğramış. Kedi, insanların arasına girip sevgi aramaya çalışıyordu ama kimse onu kabul etmiyordu. Ben onu alıp veterinere götürdüm ve bakımını yaptırdım. Artık tüyleri tertemiz ve son derece tatlı bir yavru kedi. Sevgi dolu ve bağımlılık yapan bir karakteri var. Hem oyun oynuyor hem de uyuyor. Kum kabı kullanıyor ve hiç dışarıda bir yerde işemiyor. Çok temiz ve sağlıklı bir kedi. Kürkü tertemiz, burnu ve kulakları sağlıklı. İç parazit aşısı yapıldı. Yaşını tam olarak bilmiyoruz ama henüz küçük olduğu için diğer aşılarını yaptırmak gerekiyor. Aile bireyimiz alerjik olduğu için sahiplenmek zorundayız. Yeni bir yuva arıyoruz ve sevgiyle bakabilecek birini istiyoruz. Tüm eşyalarıyla birlikte sizlere vereceğim ve arabanızla (Ankara içinde) yanınıza kadar getireceğim. Benimle 5369752910 numaralı telefondan hemen iletişime geçebilirsiniz.
Yorumlar
25 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.