İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Secereli Minyatür Schnauzer Yavru(Bursa Köpek Okulu)

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 16569
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Bursa'daki köpek eğitim ve üretim okulumuzdan, safkan ırk garantili üst kalite yavrularımızın her biri için satışa çıkıyoruz. Anne babalık görevini bizim yaptığımız yavrularımızı canlı görmek isteyenler için çiftliğimize ziyarete gelebilir veya görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Deniz Hanım'a 0534 833 23 33 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Tüm şehirlere güvenli gönderim seçeneği mevcuttur. Satın almadan önce, yavrularımızın yetiştirilmesi, beslenmesi ve eğitimi konusunda daha fazla bilgi için iki eğitmenimizle birlikte size bilgilendirme yapmaktan mutluluk duyarız. Aldıktan sonra da her konuda destek sağlıyoruz. Uzman veterinerimiz tarafından emzirme ve uygulama sonrası pasaportları ile birlikte teslim ediyoruz. Instagram hesabımızdan güncel yavrularımızı takip edebilirsiniz. Ayrıca eğitim ve pansiyon hizmetlerimiz de mevcuttur. Sizin için doğru ırkı seçmek için bizi ziyaret edin.
Yorumlar
36 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.